*STICKY POST*

SELAMAT DATANG ke Aida's Delight
KEPAKARAN KAMI ADALAH MEMBANTU MENYEDIAKAN PELBAGAI "DESSERT" YANG ENAK DAN LAZAT UNTUK DINIKMATI BERSAMA

LAIN-LAIN PERKHIDMATAN:

1) membantu menyediakan pelbagai menu hidangan kenduri yang enak dan lazat dengan harga yang berpatutan mengikut budget anda.
2) membantu anda mendapatkan pakar membuat baju kurung wanita yang cantik dan selesa dipakai.
3) membantu menyelesaikan masalah mereka yang mahu nampak anggun dan menarik dengan busana yang dipakainya.

~ menerima tempahan BAJU KURUNG DAN SULAMAN MANIK

~MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN KATERING UNTUK MAJLIS KERAMAIAN ANDA

Harga Produk:
Popia Neslick RM 15 (500g)
Kek Karamel RM40 (1kg)
Japanese Cheese Cake RM40 (1kg)
Moist Choc Cake RM60 (1.2kg)
Red Velvet Cake RM70 (1.5kg)
Snow Cheese Cake RM70 (1.5kg)
Cheezy Cheese Cake RM10/box
Apam Mekar RM18/50 biji
Apam Polkadot RM20/50 biji
Apam Angry Bird RM22/50 biji
Apam Lady Bug RM22/50 biji
Apam Bee RM22/50 biji
Apam Beras RM20/50 biji
Cheese Tart RM35/50biji

PICK UP POINT
1) Apartmen Idaman, Damansara Damai
2) AEON Big, Kota Damansara (Charge RM 10)
3) Masjid Bandar Baru Sungai Buloh (Charge RM10)
4) Tesco Manjalara (Charge RM10)

Penghantaran sabtu dan ahad sahaja bergantung kepada kuantiti tempahan dan kelapangan masa


HARGA UPAH JAHITAN:
Baju Kurung Dewasa RM40
Baju Kurung Kanak2 RM20++
Baju Kurung Moden RM50


baju yang berlining +RM40
leher tulang belut +RM20
Leher selain tulang belut +RM15

sila bawa baju contoh anda semasa membuat tempahan..terima kasih


Lokasi Aida's Delight di Damansara Damai, Sungai Buloh.

Kepada yang berminat, boleh menghubungi saya melalui:
~e-mail:aidayatim@yahoo.com.my
~FB: Aida's Delight
~sms/whatsApp ONLY: 013 219 3790

Sunday, February 20, 2011

Kek Karamelku yang gebuss..

Assalamualaikum kawan2..Aida's Delight kali ini nak berkongsi ngan kawan2 semua pasal KEK KARAMEL...kek yang sangat sedap, lembut dan gebusss...


kek ini makin hari makin popular dikalangan penggemarnye tau..anak dan hubby saya pun suka sangat makan kek ni..kalau adik2 saya datang umah, saya mesti buatkan untuknye..

~ini lah rupa paras kek karamel yang telah dipotong..tengok gambo ni je pn dah terliur kn..~

kalau kawan2 nk tau, dari mana saya dpt resepi kek yang sedap ni..ha! mesti lah daripada kawan2 di KR..so, Aida's Delight nk say thanks lah kat kawan2 semua..kerana sudi berkongsi resepi..
masa first time buat kek ni, saya ikut semua sukat yang diperlukan, hasilnye perghh!!! memang manis gilerrr..2nd time buat saya kurangkan sukatan gula..emmm..baru lah sedang2 manisnye..sangat sedap..lembutt...dan gebusss...

saya pun introduce la kt kwn2 saya..dia orang siap order lagi..gumbira la sesanggat...tak sangka bleh buat bisnes kek ni..dari sini kek karamel saya ni menjadi kegilaan kawan2 saya..terima kasih kawan2 semua..luv u all..muuaaahhh!!!!!

~tempahan daripada Pn. Zalina~

~tempahan daripada Pn. Aina~

kalau kawan2 nak tempah kek ni pun boleh..contact la Aida's Delight ye..

1 comment:

Intan Sya said...

k.aida yg ni bpe rm?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...