*STICKY POST*

SELAMAT DATANG ke Aida's Delight
KEPAKARAN KAMI ADALAH MEMBANTU MENYEDIAKAN PELBAGAI "DESSERT" YANG ENAK DAN LAZAT UNTUK DINIKMATI BERSAMA

LAIN-LAIN PERKHIDMATAN:

1) membantu menyediakan pelbagai menu hidangan kenduri yang enak dan lazat dengan harga yang berpatutan mengikut budget anda.
2) membantu anda mendapatkan pakar membuat baju kurung wanita yang cantik dan selesa dipakai.
3) membantu menyelesaikan masalah mereka yang mahu nampak anggun dan menarik dengan busana yang dipakainya.

~ menerima tempahan BAJU KURUNG DAN SULAMAN MANIK

~MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN KATERING UNTUK MAJLIS KERAMAIAN ANDA

Harga Produk:
Popia Neslick RM 15 (500g)
Kek Karamel RM40 (1kg)
Japanese Cheese Cake RM40 (1kg)
Moist Choc Cake RM60 (1.2kg)
Red Velvet Cake RM70 (1.5kg)
Snow Cheese Cake RM70 (1.5kg)
Cheezy Cheese Cake RM10/box
Apam Mekar RM18/50 biji
Apam Polkadot RM20/50 biji
Apam Angry Bird RM22/50 biji
Apam Lady Bug RM22/50 biji
Apam Bee RM22/50 biji
Apam Beras RM20/50 biji
Cheese Tart RM35/50biji

PICK UP POINT
1) Apartmen Idaman, Damansara Damai
2) AEON Big, Kota Damansara (Charge RM 10)
3) Masjid Bandar Baru Sungai Buloh (Charge RM10)
4) Tesco Manjalara (Charge RM10)

Penghantaran sabtu dan ahad sahaja bergantung kepada kuantiti tempahan dan kelapangan masa


HARGA UPAH JAHITAN:
Baju Kurung Dewasa RM40
Baju Kurung Kanak2 RM20++
Baju Kurung Moden RM50


baju yang berlining +RM40
leher tulang belut +RM20
Leher selain tulang belut +RM15

sila bawa baju contoh anda semasa membuat tempahan..terima kasih


Lokasi Aida's Delight di Damansara Damai, Sungai Buloh.

Kepada yang berminat, boleh menghubungi saya melalui:
~e-mail:aidayatim@yahoo.com.my
~FB: Aida's Delight
~sms/whatsApp ONLY: 013 219 3790

Wednesday, January 25, 2012

Apam Angry Bird

tempahan ni dibuat oleh seseorang yang tinggal di Saujana Damansara..




Sunday, January 8, 2012

Kelas Apam dan Mini Moist Choc

Kak Mai dari Bangsar

~hasil tangan Kak Mai..sekali tunjuk je..dah bleh buat sendiri..~

~suka sangat kena snap..hehe~

~Alhamdulillah..menjadi Apam Mekar ni..tersenyum lebar lagi..cam tuannye kan...~

~untung tau..sape2 yang nk join kelas ni..bleh bawa tapaware dari umah ye..sebab semua hasil kelas bleh dibawa pulang ke rumah..tengok cam Kak Mai ni, dah ready tuk sarapan sok pagi...hehe~

~ni la Apam Angry Bird yang Kak Mai nak blajar sangat tu..xcited tul...~

~ni lak..Kek Kukus Lembab @ Mini Moist Choc..sempat snap yang ni jek..yang lain2 lupa nk snap..ape taknye..Kak Mai banyak cerita menarik, leka mendengar..tu yang lupa...huhu~

terima kasih banyak kepada Kak Mai..yang sudi berguru di Aida's Delight, diharap Kak Mai dapat apa yang Kak Mai nak ye..suka sangat bersembang ngan Kak Mai..
tq a lot..

Saturday, January 7, 2012

Kek Karamel

~tq kpd Cikgu Noor Lela dari Tabika Kemas~

~tq kpd Huda dari Kampung Subang~

~tq kpd Sofea dari Taman Tun~

~tq kpd Ilya dari Bangi~

~tq kpd Mimi dari Puncank Alam~

~tq kpd En. Alan dari Sungai Buloh~

~td Kpd Kak Minz dari D'sara Damai~

~tq kpd Kak Lina dari Shah Alam~


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...