*STICKY POST*

SELAMAT DATANG ke Aida's Delight
KEPAKARAN KAMI ADALAH MEMBANTU MENYEDIAKAN PELBAGAI "DESSERT" YANG ENAK DAN LAZAT UNTUK DINIKMATI BERSAMA

LAIN-LAIN PERKHIDMATAN:

1) membantu menyediakan pelbagai menu hidangan kenduri yang enak dan lazat dengan harga yang berpatutan mengikut budget anda.
2) membantu anda mendapatkan pakar membuat baju kurung wanita yang cantik dan selesa dipakai.
3) membantu menyelesaikan masalah mereka yang mahu nampak anggun dan menarik dengan busana yang dipakainya.

~ menerima tempahan BAJU KURUNG DAN SULAMAN MANIK

~MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN KATERING UNTUK MAJLIS KERAMAIAN ANDA

Harga Produk:
Popia Neslick RM 15 (500g)
Kek Karamel RM40 (1kg)
Japanese Cheese Cake RM40 (1kg)
Moist Choc Cake RM60 (1.2kg)
Red Velvet Cake RM70 (1.5kg)
Snow Cheese Cake RM70 (1.5kg)
Cheezy Cheese Cake RM10/box
Apam Mekar RM18/50 biji
Apam Polkadot RM20/50 biji
Apam Angry Bird RM22/50 biji
Apam Lady Bug RM22/50 biji
Apam Bee RM22/50 biji
Apam Beras RM20/50 biji
Cheese Tart RM35/50biji

PICK UP POINT
1) Apartmen Idaman, Damansara Damai
2) AEON Big, Kota Damansara (Charge RM 10)
3) Masjid Bandar Baru Sungai Buloh (Charge RM10)
4) Tesco Manjalara (Charge RM10)

Penghantaran sabtu dan ahad sahaja bergantung kepada kuantiti tempahan dan kelapangan masa


HARGA UPAH JAHITAN:
Baju Kurung Dewasa RM40
Baju Kurung Kanak2 RM20++
Baju Kurung Moden RM50


baju yang berlining +RM40
leher tulang belut +RM20
Leher selain tulang belut +RM15

sila bawa baju contoh anda semasa membuat tempahan..terima kasih


Lokasi Aida's Delight di Damansara Damai, Sungai Buloh.

Kepada yang berminat, boleh menghubungi saya melalui:
~e-mail:aidayatim@yahoo.com.my
~FB: Aida's Delight
~sms/whatsApp ONLY: 013 219 3790

Sunday, February 12, 2012

Puding Pelangi

tempahan daripada Koperasi Pangsapuri Idaman Damansara Damai Berhad (KOPIDD)



Saturday, February 11, 2012

Monday, February 6, 2012

Bercuti di Cherating, Kuantan..

assalamualaikum..
tukar n3 lain la..boleh kan..hehe
saja nak kongsi pengalaman..pada 6 dan 7 Feb aritu..saje jenjalan cuti2 g Cherating..ngan kawan2 seperjuangan Koperasi Pangsapuri Idaman Damansara Damai Berhad (KOPIDD)..
seawal 7 pagi kita org dh kuar rumah..konvoi 10 biji kete..dari DD ikut Duke Highway kuar kt Gombak..ye la kn, xmo redah kt Batu Caves tu..al maklumlah..

berhenti bekfes kat hentian Termeloh..pastu direct ke kuantan, singgah jap kat Pantai Teluk Cempadak..kira2 jam 12 tgh hari..cuaca panas gilerrr..

~sempat la abadikan kenangan kt Teluk Cempedak, ni la barisan pejuang KOPIDD, semua dah letih tapi leh cover lagi kan..~
Align Center
~kira2 jam 12.30 ptg, terus kan perjalanan ke Cherating..jauh gak la dari Teluk Cempedak tu, tapi ok la..seronok, masing2 berhati2 ketika memandu~

~sampai sudah di Pak Itam Inn..ni la tempat penginapan kami..~

~sewanya amat berpatutan sesangat..umahnye pun selesa..tuk keluarga yang kecik ok la..~

~Pantai Cherating..dekat jek ngan chalet yg kita orang sewa..~

~anak2 la yang paling seronok, x rasa penat pun, sampai2 terus jek ajak mandi..layannnn~

~ibu2 n ayah2 sibuk lak buat game..simple game..baling tin ngan bola yang sgt kemetot n ringan..leh melayang di tiup angin..10 orang ibu..seorang je yang berjaya..haha...~

~malam pas maghrib, kita orang buat BBQ..tapi x snap pic la..lupa bawa kamera lak time tu..mmg seronok la..10 kilo ikan kembong ngan 10 ekor ayam..oder daripada salah seorang kenalan..siap perap sekali..cuma RM100 jek..murah gilerrr..semoga Allah melipat gandakan rezekinya..Aminn~

~time ni dh siap2 nak check out dah, Hakim suk duk atas katil tu xmo..nak baring gak..ni la hasilnya..~

~ni la pemandangan dalam chalet ni..simple tapi kemas dan selesa..~

~sempat la abadikan kenangan kat depan umah ni..bila la nk sampai sini lagi kan..mmg best sgt..~

~saja nak pose kat bawah pokok kelapa..haha..~

~nak pose ngan kete gak..tq Sang Wira yang telah membawa kami sampai ke sini..~

~ni la dia..jentera pejuang KOPIDD bersama keluarga dan kete masing2..~


~terima kasih kepada semua yang terlibat dalam menjayakan Kembara ini..the next trip is on Jun..nantikan ye n3 seterusnya dalam Cuti Malaysia..hehe...~

Sunday, February 5, 2012

Roti Cubaan Pertamaku..

Assalamualaikum..
hai..hai..hai..terbaruuu..Roti Manis daripada Aida's Delight..
baru cuba2 ni..tapi ok la..
tah tetiba aritu teringin nak cuba lak..bila menjadi eppy la sgt2..malam buat lagi tuk bekalan nk g cherating..
wat bekfes tuk kawan2 KEMBARA KOPIDD ke CHERATING..





kira ok la kan..ni baru pes time..hihi

Saturday, February 4, 2012

Kelas Apam

Kak Zura dari Damansara Damai


~apam mekar~

~apam polkadot n apam angry bird~


~semua untuk Kak Zura ye..hihi~

Thursday, February 2, 2012

Apam Polkadot dan Japanese Cheese Cake (Kek Keju)

~tq kpd Puan Mira dari Sg. Buloh~

~tq kpd En. Aziz dari Sg. Buloh~

~tq kpd Cik Zila dari Prima Damansara~




~tq kpd Puan Aida dari Shah Alam~

~tq to My Hubby..haha..dia nk pun ne order..bisnes is bisnes...wakaka...~





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...